Salon Nobillum

Incaperea destinata evenimentelor de celebrare a momentelor cele mai importante pentru tine, familia sau afacerea ta dispune de o capacitate de 100 de locuri pe scaun, ring de dans, o bucatarie proprie, bar, aer conditionat si sistem reglabil de incalzire. Locatie

Galerie

Cum arata Salon Nobillum?

Meniu

Te asteptam cu cele mai bune feluri de mancare.

Complex Sunrise iti pune la dispozitie un meniu complet, putand opta pentru varianta cu trei sau patru feluri de mancare si pachet de bauturi non-alccoolice. La evenimentul tau poti alege dintre cele mai gustoase bucate din bucataria romaneasca si internationala. Meniul nostru fiind alcatuit dintr-o gustare rece, gustare calda, preparat de baza si supliment.

Servicii

Te bucuri de o multitudine de servicii

De ce sa alegi sa alegi locatiile Complexului Sunrise pentru seara nuntii tale sau alte evenimente:

Inclus in pret
Personalizare

Incapererile si terasele pot fi amenajate si personalizate in functie de gusturile si nevoile tale, posibilitatile fiind nelimitate in ceea ce priveste aspecte precum: culorile, stilul aranjamentelor si elementelor decorative)

Inclus in pret
Iluminat

Posibilitatea de a opta pentru sisteme si montaje de iluminare.

Inclus in pret
Unicitate

Originalitatea si romantismul in cazul unei nunti in aer liber.

Inclus in pret
Ambient

O ambianta de poveste pentru petrecerile tale

Echipa noastra iti va oferi consiliere gratuita pe tot parcursul organizarii evenimentului.

Intregul nostru personal calificat, alaturi de partenerii nostri iti vor sta la dispozitie pentru a se asigura ca iti vom putea oferi o experienta cat mai aproape de perfectiune, si cele mai bune conditii de distractie si relaxare.

De asemenea, pentru a avea parte de un eveniment cat mai memorabil, poti beneficia de servicii precum:
Contra cost

Momente de neuitat

Doar spune-ne ce iti doresti
Iar noi vom organiza

Contacteaza-ne pentru a discuta orice detaliu organizatoric, fie ca este vorba despre buget sau decoratiuni si meniu, noi iti garantam un nivel maxim de implicare si profesionalism!