Evenimente

Cadrul natural de exceptie si facilitatile oferite transforma Complexul Sunrise in locatia ideala pentru evenimentele inedite din viata ta.
Evenimente
Nunti, Botezuri, Banchet

O nunta, un botez, un banchet...un amalgam de trairi si sentimente, concentrate in cadrul unui eveniment unic, personalizat dupa propria ta imaginatie.

Eveniment
Conferinte de presa

Business or pleasure? Noi iti punem la dispozitie spatiul ideal atat pentru momente fastuoase, cat si pentru evenimente office, tip business. Un eveniment nu a aratat nicicand atat de profi!

Eveniment
Lansari de produs

Esti nou pe piata si iti doresti sa pasesti cu dreptul? Noi te ajutam sa te lansezi ca la carte! Afirma-te cu un prim eveniment organizat la Complexul Sunrise.

Eveniment
Prezentari de moda

Paris, Londra, Milano sau Complex Sunrise? Paseste cu stil pe podiumul creat special pentru prezentarile de moda! Suntem la curent cu cele mai noi trend-uri in materie de evenimente cu stil.

Eveniment
Petreceri de companie, Petreceri private

Petrecerea de 1 Mai a angajatilor sau un party privat alaturi de cei mai buni prieteni? Indiferent de dorinta ta, noi facem tot posibilul sa o transformam in realitate!

Momente de neuitat

Te-ai hotarat? Rezerva acum o locatie.

Fa chiar acum o rezervare, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp posibil, pentru a discuta si stabili detaliile.