Sunrise Restaurant & Terrace

Restaurantul dispune de o capacitate de 100 locuri sitting si 400 locuri standing, ring de dans, detine o bucatarie proprie, bar, sonorizari si acustica de exceptie, lumini, aer conditionat si sistem reglabil de incalzire, parcare privata.Este o locatie deosebita pentru a va bucura de servicii de calitate, intr-o ambianta placuta, intima si relaxata.

Terasa dispune de 40 locuri, fiind dotata cu bar de exterior. Este ideala pentru a va racori pe timpul zilei, iar in timpul noptii devine locatie romantica pentru o cina in apropiere de lacul Ciric.

Restaurantul si Terasa pot fi locatia ideala pentru organizarea de diverse evenimente. Ne adaptam la exigentele si bugetul fiecaruia, si va oferim pachete personalizate, consiliere gratuita si recomandari pentru a face din evenimentul dumneavoastra o experienta speciala si inedita, precum si o amintire de neuitat.

Organizam petreceri private (aniversari, evenimente importante din viata personala sau de companie), petreceri cu tematici si multe alte evenimente distractive.

Sunrise este locatia ideala pentru cei care isi doresc o petrecere adevarata si distractie garantata, bucurandu-se de facilitati de prima clasa si servicii de calitate inalta la bugete personalizate. Muzica este intotdeauna la inaltimea asteptarilor participantilor la petrecerile organizate, atmosfera fiind intretinuta de DJ si formatii alese cu grija.

Va asteptam la Restaurantul nostru pentru a va bucura de preparate proaspete si savuroase!

Sunrise Restaurant