Petrecere privata

Petrecerea privata este momentul de relaxare si deconectare de la activitatile zilnice. Petrecerea privata este momentul in care colegii descopera unii despre altii ca sunt amuzanti, distractivi si plini de viata.

Petrecerea privata ofera participantilor ocazia de a discuta liber, de a se apropia unii de altii si a suda relatii. Prin acesta apropriere, in afara biroului, membrii echipei devin un tot si pot contribui la succesul viitoarelor activitatilor.

Petrecerile private sunt evenimentele organizate pentru a celebra alaturi de angajati succesul companiei, pentru a le multumi ca zi de zi contribuie la dezvoltarea companiei si pentru a le spune indirect cat de mult va bucurati ca fac parte din echipa dumneavoastra si ca sustin proiectele companiei.

Complex Sunrise va ofera posibilitatea sa va bucurati de o petrece privata cu ocazia urmatoarelor momente:

  • Petrecerea Aniversara a Companiei
  • Petrecere de Craciun
  • Petrecere de 8 Martie (ziua internationala a femeii)
  • Petrecre de 5 Mai (ziua internationala a barbatului)
  • Petrecere de 1 Iunie (pentru copii angajatilor)
  • Petrecere organizata cu ocazia extinderii portofoliului de produse / servicii (lansari de produse si servicii)

La Complex Sunrise, petrecea privata inseamna mancare proaspata si apetisanta, atmosfera plina de vitalitate si amintiri de neuitat.

Pentru ca vorbele exprima si fotografiile demonstreaza, va rugam sa accesati galeria foto special realizata la astfel de evenimente.

Contacti-ne acum!

La Complex Sunrise petrecerea este privata, oferta este personalizata si amintirile de neuitat!