Botezul

Stim cat este de important pentru tine copilul tau. Stim ca aducerea unui copil pe lume este un lucru care te implineste cu adevarat. Stim ca imediat dupa nastere, copilul devine universul parintilor. Stim ca Botezul este primul pas al copilului tau in lume si ca vrei ca dupa ritualul religios sa celebrezi frumos acest moment.

Stim ca Botezul nu este un simbol, ci un sentiment, o traire si o bucurie, o implinire, de aceea noi, echipa de la Complex Sunrise, te asteptam pentru a puncta detaliile Botezului pe care vrei sa il organizezi: data, momentul zilei, numar de participanti, tema evenimentului, decoratiuni si varianta de meniu perfecta pentru tine si invitati.

La Complex Sunrise gasiti locatia perfecta pentru un moment atat de emotionat si pentru ca vrem ca voi sa va bucurati cu adevarat de acest eveniment, puteti opta ca unul dintre specialistii nostri in organizarea de evenimente sa se ocupe de toate detaliile, in timp ce voi, parintii, va concentrati atentia asupra micutului vostru si asupra frumusetii ce vine odata cu acesta clipa din viata familiei voastre.

Amintirile primului pas in lume al copilului tau pot fi construite frumos alaturi de echipa Complexului Sunrise. Copilul tau se poate bucura de rasaritul unei vietii pline de bucurie alaturi de toti cei care il iubesc!

Complex Sunrise: Botezuri pline de raze de soare pentru un copil minunat!