Banchetul

Banchetul este petrecerea prin care celebrezi si incununezi cei patru de studiu alaturi de stimatii profesori, care au contruibuit la formarea ta, si alaturi colegii tai dragi impreuna cu care ai primit formarea educationala.

Banchetul este petrecerea prin care iti iei ramas bun de cei care ti-au fost alaturi patru ani de zile si este petrecerea prin care spui bun venit urmatoarei etape de formare, urmatorului succes si urmatorului drum pe care il vei face cu zambetul pe buze.

Banchetul este petrecerea care se da in cinstea ta, in cinstea colegilor, in cinstea doamnelor profesoare si a domnilor profesori. Banchetul este petrecerea cand termini: gimnaziul, liceul sau facultatea. Banchetul este o petrecere de unde nimeni nu trebuie sa lipseasca.

Ai terminat clasa a VIII-a, a XII-a sau facultatea? Atunci complexul Sunrise este aici pentru ca iti ofere un banchet de neuitat, o sarbatoare pentru incheierea unei etape de patru ani, a unei etape care a fost minunata atat cu bune, cat si cu mai putin bune.

Alege Banchetul la Complex Sunrise si tot ce iti mai ramane de facut este sa iti alegi tinuta si sa vii la ultimul chef alaturi de colegii tai!